• Сместување

Секое од апартманите на приземје е со поглед кон езерото располага со комплетно опремена кујна, посебен тоалет, комотен плакар, клима, телевизор, бесплатен интернет.

 

Апартмани приземје бр.1

 

 

 Апартмани приземје бр.2

 

 

 Апартмани приземје бр.3

Секое од студијата на спрат располага со сопствен тоалет, комплетно опремена мини кујна, телевизор, бесплатен интернет, тераса...

 

Студио на спрат бр.1

 

Студио на спрат бр.2