Апартманите располагаат со посебен дневен престој, спална соба, комплетно уредена кујна, модерно уреден тоалет, тераса, клима, Телевизор и бесплатен интернет. Посебна убавина ќе ви пружи прекрасниот поглед кон езерото

Апартман бр.1

 

Апартман бр.2