Секое од апартманите на приземје е со поглед кон езерото располага со комплетно опремена кујна, посебен тоалет, комотен плакар, клима, телевизор, бесплатен интернет.

 

Апартмани приземје бр.1

 

 

 Апартмани приземје бр.2

 

 

 Апартмани приземје бр.3