• Vila Roza Vila Roza
 • Vila Roza Vila Roza
 • Vila Roza Vila Roza

Добредојдовте во Вила Роза. 

Место кое Ви нуди прекрасен престој покрај Дојранското Езеро и кое располага со различни капацитети на сместување, трудејќи се постојано да одговара на Вашите потреби и желби.

Апартманите и студијата кои Ви ги нудиме на располагање се со комплетно опремени бањи, модерни кујни, комотни плакари, ТВ, клима, бесплатен интернет; но сепак наш најголем адут е прекрасниот балкон и градина со незаборавен поглед кон езерото.
 
Локацијата на Вила Роза е идеална. Од една страна нашата позиционираност Ви овозможува да ги избегнете летните гужви, а од друга страна- е сепак доволно блиску до многуте ресторани и кафе барови. Вила Роза е оддалечена 800 метри од центарот на градот и од ткн. ,,Градска плажа’’ и се наоѓа во непосредна близина на плажите Партизан и Елем. 

Локација Контакт

 • Dojrana-Star-Dojran-Vila-Roza
 • Dojran-Vila-Roza
 • Manastir-Marija-Magdalena-Star-Dojran
 • Saat-Kula-Star-Dojran-Vila-Roza
 • Star-Dojran-Vila-Roza-10
 • Star-Dojran-Vila-Roza-11
 • Star-Dojran-Vila-Roza-12
 • Star-Dojran-Vila-Roza-13
 • Star-Dojran-Vila-Roza-14
 • Star-Dojran-Vila-Roza-15
 • Star-Dojran-Vila-Roza-16
 • Star-Dojran-Vila-Roza-17
 • Star-Dojran-Vila-Roza-18
 • Star-Dojran-Vila-Roza-19
 • Star-Dojran-Vila-Roza-1
 • Star-Dojran-Vila-Roza-20
 • Star-Dojran-Vila-Roza-2
 • Star-Dojran-Vila-Roza-3
 • Star-Dojran-Vila-Roza-4
 • Star-Dojran-Vila-Roza-5
 • Star-Dojran-Vila-Roza-6
 • Star-Dojran-Vila-Roza-7
 • Star-Dojran-Vila-Roza-8
 • Star-Dojran-Vila-Roza-9
 • Star-Dojran-Vila-Roza
 • Sv.Ilija-Star-Dojran-1
 • Sv.Ilija-Star-Dojran